Agenda


Industry leaders will explore key topics in the industry including financial services regulation, global politics, a changing client base, consumer technology, customer engagement and privacy, as well as fintech.

Time
Session
Duration
Cost
7:30 AM
  • Registration

    Registration. Tea and cofffee available.

    1.5 hours
9:00 AM
  • Welcome

    Opening ceremony and welcome

    30 mins
9:30 AM
  • Political and Policy Update
    45 mins
10:15 AM
  • KiwiSaver - Ten years on

    The Future of KiwiSaver, Super & Work

    1 hour
11:15 AM
  • Morning Tea

    Tea and coffee served in the exhibition space

    30 mins
11:45 AM
  • Spotlight Series

    Spotlight on Investment Risk

    5 mins
11:50 AM
  • The Consumer of the Future

    How we grow the insurance market in New Zealand.

    Panel discussion led by Russell Hutchinson

    55 mins
12:45 PM
  • Lunch

    Served in the Exhibition Centre

    45 mins
1:30 PM
  • Workshop - Session 1

    Choose from Investment, Insurance or FinTech

    55 mins
2:30 PM
  • Workshop - Session 2

    Choose from Investment, Insurane or Fintech

    55 mins
3:30 PM
  • Afternoon Tea

    Tea and Coffee served in the Exhibition Centre.

    30 mins
4:00 PM
  • Spotlight Series

    Spotlight on Cyber Security

    5 mins
4:05 PM
  • Eat My Lunch

    Founder of Eat My Lunch, winner of Woman of Influence - Business & Enterprise 2016 - Lisa King talks about what inspired her to launch her amazing initiative and how she sees the future of business in New Zealand. A session not to be missed!

    45 mins
4:50 PM
  • Day One closing remarks
    10 mins
6:30 PM
  • Pre-Dinner Drinks

    Mix and mingle with your colleagues at pre-dinner drinks

    30 mins
7:00 PM
  • Awards Dinner

    A sumptious menu of elegant flavours and some pre-dinner cocktails and champaigne. Come along and network with all of the leading people in the industry. 

    28.5 hours
Time
Session
Duration
Cost
7:45 AM
  • Breakfast Masterclass

    Two to choose from: Women inSuper or Portfolio Construction

    1 hour
9:00 AM
  • Day Two welcome

    Recap on yesterday, and plan for the day

    15 mins
9:15 AM
  • Culture, Conduct and Consumers

    Navigating Change in financial services

    1 hour
10:15 AM
  • Meet the Politicians
    45 mins
11:00 AM
  • Morning Tea

    Tea and coffee will be served in the Exhibition Centre

    30 mins
11:30 AM
  • Spotlight Series

    Spotlight on Innovation

    5 mins
11:35 AM
  • Workshop 3

    Choose from Investment, Insurance or FinTech

    55 mins
12:30 PM
  • Lunch

    Lunch will be served in the Exhibition Centre

    45 mins
1:15 PM
  • Workshop 4

    Choose from Investment, Insurance or FinTech

    1 hour
2:15 PM
  • Closing keynote speaker
    1 hour
  • Navigating change in turbulent times

    Murray Thom left school at 15 with no qualifications. By the age of 23 he was Managing Director of CBS Records NZ, but left the corporate life 30 years ago. He has compelling desire to achieve more, live life to the fullest and to never give up.

     

    1 hour
3:15 PM
  • End of conference closing remarks
    15 mins