The Cars of Tomorrow 2015

Thursday, 12 March 2015 from 8:30 AM - 6:00 PM

Crown Promenade Melbourne, Melbourne, Australia

 

Program

Thursday, 12 March 2015

8:30 AM
.....
Registration open & networking (tea & coffee on arrival)
8:30 AM 30 mins
9:15 AM
Conference welcome
9:15 AM 10 mins
9:25 AM
A few words from RACV
9:25 AM 5 mins
9:30 AM
MC Introduction
9:30 AM 15 mins
9:45 AM
The world's most liveable city in 2040 - what might it look like, and how is it achievable?
9:45 AM 45 mins
10:30 AM
.
Morning tea break
10:30 AM 30 mins
11:00 AM
Future mobility - rethinking how we move people and goods
11:00 AM 45 mins
Speakers: Philip Gott,
11:45 AM
Future fuels and technology - likely scenarios and timelines
11:45 AM 45 mins
Speakers: Tali Trigg,
12:30 PM
..
Lunch break
12:30 PM 1 hour
1:30 PM
The cars of tomorrow in California - good enough to meet the 2050 GHG targets?
1:30 PM 45 mins
Speakers: John Boesel,
2:15 PM
Motor Sport: new rules for Le Mans: total energy usage
2:15 PM 45 mins
Speakers: Garry Connelly AM,
3:00 PM
...
Afternoon tea break
3:00 PM 30 mins
3:30 PM
Transport Energy Efficiency - where Australia sits
3:30 PM 10 mins
3:40 PM
A hypothetical: getting from here to there - challenges and opportunities
3:40 PM 1.08 hours
4:45 PM
18th Asia Pacific Automotive Engineering Conference (APAC) handover ceremony to Beijing
4:45 PM 15 mins
5:00 PM
....
Cocktails and networking
5:00 PM 1 hour