Skip to content

Program

This program is subject to change

7:45 AM - 8:30 AM

Registration

Duration: 45 mins
8:30 AM - 9:05 AM
Ballroom

Welcome and Introduction

Welcome to the 2019 Future Leaders Forum

 

Duration: 35 mins
9:05 AM - 10:35 AM
Ballroom

Session 1: A Thriving, Sustainable Industry

Think about the impact of Uber on the taxis, Airbnb on hotels, e-books on book stores, and Netflix on entertainment. This session explores the long term sustainability of our industry - responsibility for its success lies in the hands of our future leaders. Making a positive contribution to society, maintaining a viable footprint in Australia, and ensuring organisations remain profitable and fit for an ever evolving future are critical considerations for aspiring leaders.

Duration: 1.5 hours
9:05 AM - 9:50 AM
Ballroom

Thought Leadership

Nicki Hutley

Nicki Hutley is a highly experienced economist, with broad-based expertise in macro- and... More

Duration: 45 mins
9:50 AM - 10:25 AM
Ballroom

Leadership Panel

Confirmed panel members:

  • Katy Barfield, Founder and CEO, YUME Food Australia
  • René Dedoncker, Managing Director, Fonterra Australia
  • Valentina Tripp, Managing Director and CEO, Murray River Organics
  • Jodie Goldsworthy, Director, Beechworth Honey
  • Peter Everett, Vice President and Managing Director, General Mills Australia
Duration: 35 mins
10:25 AM - 10:35 AM
Ballroom

Mentor Session

Duration: 10 mins
10:35 AM - 11:05 AM

Morning Tea

Duration: 30 mins
11:05 AM - 12:35 PM
Ballroom

Session 2: A Shopper-centric World

As suppliers and retailers, our ultimate 'boss' is the shopper, and the path to consumption is through the shopping experience! Leaders need to foster innovative, agile and shopper-centric businesses and functions...but how do you focus business strategies to best create sustainable value and continuously delight our shoppers? 

This session investigates the opportunities and benefits of collaboration to develop true value creation strategies and deliver extraordinary growth and competitive advantage in a shopper-centric world.

Duration: 1.5 hours
11:05 AM - 11:50 AM
Ballroom

Thought Leadership

David Chalke

David Chalke is one of Australia's leading social analysts with over 30 years' experience in... More

Duration: 45 mins
11:50 AM - 12:25 PM
Ballroom

Leadership Panel

Confirmed panel members:

  • Peter Meek, Managing Director, Chobani
  • Emma Welsh, Director, Emma and Tom Foods 
  • Diem Kieu Fuggersberger, CEO and co-founder, Berger Ingredients and Creator of Coco & Lucas' Kitchen
  • Nigel Parsons, Managing Director Australia, Mondelez International
  • Jarrod Milani, Managing Director, Forbidden Foods
Duration: 35 mins
12:25 PM - 12:35 PM
Ballroom

Mentor Session

Duration: 10 mins
12:35 PM - 1:15 PM

Lunch

Duration: 40 mins
1:15 PM - 1:45 PM
Ballroom

Introduction to Afternoon Session

Duration: 30 mins
1:45 PM - 3:15 PM
Ballroom

Session 3: Re-imagining the way we work

When many of today's CEOs commenced their careers there was no email, no internet, no mobile (let alone 'smart') phones, and virtually no data. 

This session examines how technological change has impacted the ways in which we work, and how it will only accelerate into the future. Roles, skillsets and organisational structures are morphing as technology and community expectations evolve - for our future leaders, the need to facilitate dynamic, agile and adaptable organisations will be paramount.

Duration: 1.5 hours
1:45 PM - 2:30 PM
Ballroom

Thought Leadership

Claire Madden

Claire Madden is a leading voice internationally on Generation Z. As an author, social... More

Duration: 45 mins
2:30 PM - 3:05 PM
Ballroom

Leadership Panel

Confirmed panel members:

  • Paul van Heerwaarden, CEO, Bega Cheese
  • Troy Douglas, Co-founder and CEO, Nexba
  • Tristan Harris, Co-CEO, Harris Farm Markets
  • Paul Tonkin, CEO Australia and New Zealand, Solaris Paper
  • Esme Borgelt, Managing Director Australia and New Zealand, Kellogg
Duration: 35 mins
3:05 PM - 3:15 PM
Ballroom

Mentor Session

Duration: 10 mins
3:15 PM - 3:45 PM

Afternoon Tea

Duration: 30 mins
3:45 PM - 5:30 PM
Ballroom

Session 4: Purposeful Leadership

To inspire others as a leader, you first need to be truly inspired yourself. 

In this session we will discuss personal leadership - everyone has the opportunity to lead, but we need to be alert to opportunities to inspire through leadership and challenges of each leadership opportunity. 

This session will arm delegates with key insights into personal and organisational leadership to support our futuer leaders' success.

Duration: 1.75 hours
3:45 PM - 5:15 PM
Ballroom

Thought Leadership

Matt Church

Matt Church is committed to helping people prepare for tomorrow by taking action today. His... More

Duration: 1.5 hours
5:15 PM - 5:30 PM
Ballroom

Mentor Session

Duration: 15 mins
5:30 PM - 5:45 PM
Ballroom

Wrap up and Close

2019 Future Leaders Forum Close
Duration: 15 mins
5:45 PM - 7:15 PM

Networking Drinks

Duration: 1.5 hours