Skip to content

International Women's Day Program

11:30 AM - 12:00 PM

Guest Arrival and Networking

Guests are welcome to arrive for lunch from 11:30am onwards

Duration: 30 mins
12:00 PM - 12:15 PM

Welcome from the AFGC - Tanya Barden

 

 

Tanya Barden OAM

Tanya Barden OAM, is the Chief Executive Officer at the Australian Food and Grocery Council. She... More

Duration: 15 mins
12:15 PM - 12:35 PM

Keynote - Belinda Tumbers

Belinda Tumbers

Belinda Tumbers is a Board Director and Managing Director with over twenty years of experience... More

Duration: 20 mins
12:35 PM - 1:00 PM

Main course

Duration: 25 mins
1:00 PM - 1:30 PM

Panel Session

Natalie Davis

Natalie Davis was appointed Managing Director of Woolworths Supermarkets in October 2020. Prior... More

Michelle Foley

Michelle Foley is the Chief Customer Officer at The Arnott’s Group, leading the Sales... More

Claire Smith

Claire has 25 years experience in sales roles, and over 15 years in the FMCG Australian market.... More

Clive Stiff

Clive Stiff is a professional company director and advisor. He is currently a Non-Executive... More

Duration: 30 mins
1:30 PM - 1:45 PM

Dessert

Duration: 15 mins
1:45 PM - 2:00 PM

AFGC Thank you - Tanya Barden

Tanya Barden OAM

Tanya Barden OAM, is the Chief Executive Officer at the Australian Food and Grocery Council. She... More

Duration: 15 mins
2:00 PM - 2:15 PM

Day close

Duration: 15 mins