Skip to content

8:00 AM - 5:00 PM

Corporate Observers Program

Attending the Corporate Program

Duration: 9 hours
12:30 PM - 2:00 PM

Corporate Observers Luncheon

Duration: 1.5 hours
7:00 AM - 8:30 AM

Federal Council Breakfast

Duration: 1.5 hours
5:00 PM - 7:00 PM

Members & Senators with the Women's Federal Council Welcome Reception

Members and Senators with the Women's Federal Council invite you to join with them for the Welcome Reception in The Bradman Room, Manuka Oval Canberra

Manuka Circle, Griffith.

5.00pm

  • Drinks, canapes and welcome speeches
  • Special Guest Speaker (TBC)

7.00pm 

  • Close

Business attire

 

Duration: 2 hours
7:00 AM - 11:30 PM

Federal Council Program DAY 1

7.00am - 8.30am Hotel Realm, 18 National Circuit, Barton

  • Young Nationals Federal Council Breakfast

9.00am - 5.00pm National Press Club, 16 National Circuit, Barton

  • Federal Council commences
  • Deputy Leader's Address, Motions, Question Time

10.30am National Press Club, 16 National Circuit, Barton

  • Federal Leader's Address

12.30pm - 1.30pm National Press Club, 16 National Circuit, Barton

  • Networking Buffet Luncheon

1.30pm National Press Club, 16 National Circuit, Barton

  • Federal Council reconvenes
  • Election office bearers

5.00pm National Press Club, 16 National Circuit, Barton

  • Close of Federal Council

6.30pm Members' Dining Room, Old Parliament House, 18 King George Terrace, Parkes

  • Federal Council Gala Dinner
Duration: 16.5 hours
12:30 PM - 1:30 PM

The Nationals Networking Luncheon

Upstairs, National Press Club. 16 National Circuit Barton

Your opportunity to converse with The Nationals' Federal and State Leaders, Federal and State Executive, Council delegates from around regional Australia and corporate guests, along with buffet food service and beverages.

 

Duration: 1 hour
6:30 PM - 11:30 PM

Federal Council Gala Dinner

Members' Dining Room, Old Parliament House. 18 King George Terrace, Parkes

Refurbished to reflect its original grandeur, this renowned heritage-listed venue provides a sophisticated and elegant backdrop for our Gala Dinner.  The Nationals Leadership, MPs, Senators and guests to come togther for conversation, to enjoy fine local food and wines tailored to a special menu for this special occaion. 

A thought-provoking and memorable evening is planned.

6.30pm

  • Arrival for pre-drinks and canapes
  • 3 course meal & beverages
  • Special guest speaker, TBC

11.30pm

  • Close of evening

Attire: Evening wear / lounge suit


 

 

                  

 

                  

 

Duration: 5 hours