Ted's 2017 CEO Technology Summit

Aug 2017
9th
08:00 AM
Telstra Customer Insight Centre (CIC), Telstra Theatre Level 2, 400 George Street, Sydney, New South Wales Australia 2000

Agenda

8:00 AM - 8:50 AM

Registration

Duration: 50 mins
9:00 AM - 9:10 AM

Welcome & Morning Program Introduction

Ted Horner

Show Director Ted Horner is Managing Director of E. Horner & Associates, a technology... More

Andrew Pavlou

Duration: 10 mins
9:10 AM - 10:10 AM

Opening Keynote

Nick Price

CIO. citizenM Hotels CEO, NetSys Technology Ltd Nick Price has more than 30 years of experience... More

Duration: 1 hour
10:15 AM - 11:00 AM

Morning Tea

Duration: 45 mins
11:00 AM - 11:45 AM

Main Plenary

Prof. Ian Millar

Deputy Director of INTEHL. Ecole Hôtelière de Lausanne Founder of the EHL CyberHotel ... More

Duration: 45 mins
11:50 AM - 12:35 PM

Main Plenary

Topic - Apps, Robotics & what role will they play in the future of hospitality

Micah Estis Green

Founder,President & CEO of MaidBot Micah Estis Green is the Founder, President, and Chief... More

Duration: 45 mins
12:35 PM - 12:45 PM

Q & A

Duration: 10 mins
12:45 PM - 12:55 PM

Summit Closing Remarks

Duration: 10 mins
12:55 PM - 1:55 PM

Buffet Lunch

Duration: 1 hour