Skip to content

AMOTAI Navigate Summit

Wednesday, 21 August 2024 from 8:00 AM - 11:30 PM

Pullman Auckland

 

Program

Wednesday, 21 August 2024

8:30 AM
Registration
8:30 AM 30 mins
9:00 AM
Whakatau, welcome and Amotai update
9:00 AM 30 mins
9:30 AM
Panel - Suppliers - How an opportunity in business can be a vehicle for Māori and Pasifika success.
9:30 AM 45 mins
10:15 AM
Morning Tea
10:15 AM 20 mins
10:35 AM
Panel - The buyers – what unlocks opportunities?
10:35 AM 45 mins
11:20 AM
Supplier Workshop
11:20 AM 45 mins
11:20 AM
Integrating Te Ao Māori: Embedding Māori values in your organisation
11:20 AM 45 mins
11:20 AM
Callaghan Innovation - supporting Aotearoa's businesses into the future.
11:20 AM 45 mins
12:05 PM
Lunch
12:05 PM 1 hour
1:00 PM
Panel - The Power of Indigenous Spend
1:00 PM 50 mins
1:50 PM
Panel - International delegates
1:50 PM 45 mins
2:35 PM
Local Government
2:35 PM 40 mins
2:35 PM
Buyers Free & Frank - an honest session on the challenges & opportunities of supplier diversity in Aotearoa
2:35 PM 40 mins
2:35 PM
International delegation businesses workshop
2:35 PM 40 mins
2:35 PM
Insights from the Amotai Bay of Plenty Kāhui
2:35 PM 40 mins
3:15 PM
Afternoon Tea
3:15 PM 15 mins
3:30 PM
Panel - Future Entrepreneurs - the voice of the future
3:30 PM 45 mins